Progressief Liberaal Vught stelt schriftelijke vragen over impressie “Hart van de Baarzen”

Op verzoek van de raad werd er door het college van Vught recent een 3-tal impressies gepubliceerd. De impressies geven een zicht op de woningbouw aan de Hertoglaan en de Lidl gezien vanuit de Brabantlaan. Volgens de fractie van Progressief Liberaal Vught ontbreken bij deze impressies een zicht op de 60 m lange wand langs de Rouppe van de Voortlaan en de oprit naar de parkeerplaats, tevens laad~ en losplaats. Ook is op de impressie een ingang te zien aan de Rouppe van de Voortlaan terwijl deze op de globale gebiedsvisie niet ingetekend is. De plek van de ingang heeft natuurlijk gevolgen voor het parkeergedrag van de klanten. De PLV wil van het college weten of er nog andere impressies zijn of gemaakt kunnen worden. Immers het was de lange wand vlak langs de weg die enkele fracties tot zorgen baarde.

De Schriftelijke vragen:

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.