Wachten op de eerste aanvraag kabelgoot

Afgelopen raadsvergadering legde de raad de leges vast voor 2024. Hierin opgenomen de leges voor o.a. het aanleggen van een kabelgoot. Deze kabelgoot gaat aan administratiekosten (de leges) 89 euro kosten. Daarbij opgeteld komen de kosten voor het aanleggen én aanschaffen van de kabeltegels. Omdat het een openbare weg is mag je dit niet zelf doen. Omdat de afstand van erfgrens naar de weg bij iedereen anders zijn is hiervoor geen vast bedrag bekend en wordt er per aanvraag een begroting gemaakt.

Het wachten is dus op de eerste aanvraag. Wie gaat het worden?

Zie ook: Gemeenteraad Vught stemt in met een pilot “kabelgoten voor elektrisch laden”

Zie ook: Raad laat bezitters van een elektrische auto in de kou staan

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.