PLV neemt standpunt in over de zon~ en windvisie

Tijdens de gezamenlijke commissie van 18 november j.l. mocht de raad zich uitspreken over de zon~ en windvisie zoals deze door het college is opgesteld. Voor het opstellen van deze visie gebruikte het college de input van een 2-tal informatie avonden die afgelopen jaar werden gehouden.

De fractie van PLV had een duidelijk betoog die veel verder ging dan de visie op zonne-energie en windenergie. Van praten wordt namelijk het milieu niet beter; Wel van directe actie. Tijdens de raad van 25 november kwam de fractie van PLV dan ook met een voorstel om direct te starten met het leggen van zonnepanelen op gemeentelijke daken.

Bekijk hieronder de volledige spreektekst

https://www.bd.nl/den-bosch-vught/vughtse-politiek-niet-afwijzend-tegenover-windmolen-s-in-de-gemeente~ad91e054/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.